Een nieuw hoofdstuk – LVS Management overgenomen door Merlin Deramaix

Met enthousiasme en trots kondigen we aan dat in oktober 2023 LVS Management overgenomen werd. Merlin Deramaix heeft de leiding genomen en we staan aan het begin van een nieuw tijdperk voor ons bedrijf. In deze blogpost willen we meer inzicht geven in deze overname, stellen we Merlin Deramaix voor en delen we onze plannen voor de toekomst.

Overname van LVS Management door Merlin Deramaix in oktober 2023

In het vierde kwartaal van 2023 was LVS Management nog in de ontwikkelingsfase, waarbij strategieën en diensten werden overwogen. Deze periode heeft ons de kans geboden om een nieuwe betekenis te geven aan LVS: Lasting Valuable and Safe Management. Onze visie is nu duidelijker dan ooit en we kijken uit naar de kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Maar één ding blijft onveranderd: onze toewijding aan het ondersteunen van ondernemers en kleine ondernemingen.

Wie is Merlin Deramaix?

Merlin Deramaix, de nieuwe drijvende kracht achter LVS Management, brengt een schat aan ervaring in de IT-sector met zich mee. Met een indrukwekkende staat van dienst in diverse sectoren, heeft Merlin niet alleen een diepgaande kennis van technologie maar ook een scherp inzicht in de unieke uitdagingen waarmee bedrijven vandaag de dag worden geconfronteerd. Zijn vlotte en precieze aanpak, samen met zijn kritisch denkvermogen, maken hem tot een gedreven professional. Met een achtergrond in business management en leiderschap is Merlin vastbesloten om LVS Management te leiden naar innovatieve oplossingen en duurzaam succes voor onze klanten.

Onze diensten

Bij LVS Management zijn we er trots op een breed scala aan diensten aan te bieden om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

  • Microsoft 365 Consulting: Optimaliseer uw zakelijke processen met behulp van de krachtige tools van Microsoft 365.
  • IT Interim Management: Tijdelijke ondersteuning nodig voor uw IT-afdeling? Wij staan klaar om u te assisteren.
  • Business Central Implementatie: Laat ons uw bedrijf naar een hoger niveau tillen met de naadloze implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central.
  • Coaching van Startende Ondernemers: Wij begeleiden en ondersteunen ondernemers in hun eerste stappen naar succes.

Onze prioriteit ligt bij ondernemers en kleine ondernemingen die willen starten of recentelijk zijn gestart, en we streven ernaar om hen te helpen gedijen in het zakelijke landschap.

Bij LVS Management geloven we sterk in praktische oplossingen en persoonlijke aandacht, waarbij onze onveranderlijke focus ligt op het ondersteunen van ondernemers en kleine bedrijven gedurende hun zakelijke reis. Onze overtuiging in de kracht van samenwerking wordt weerspiegeld in onze nauwe partnerschappen, waarbij we samenwerken met diverse betrouwbare partners om geïntegreerde, holistische, en duurzame oplossingen te bieden.

Wat kunt u verwachten van de blog?

Onze blog wordt een waardevolle bron voor ondernemers en kleine bedrijven die hun onderneming willen beheren in België. Met een specifieke focus op de nuances van het zakendoen in België, richten we ons op de unieke aspecten van het ondernemerschap in dit land. Hoewel we voornamelijk ingaan op Belgische zaken, sluiten we niet uit dat we ook over bredere onderwerpen schrijven.

Verwacht boeiende artikelen die waardevolle inzichten bieden over het beheren van een bedrijf in België, aangevuld met diepgaande analyses van algemene IT-trends en de Microsoft-suite. Hiermee houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en delen we best practices, met als doel u te ondersteunen en inspireren gedurende uw ondernemersreis.

Schrijf je in op onze newsletter

Abonneer u om onze nieuwste inhoud per e-mail te ontvangen.

Geen spam - Geen marketing.

    Taal/talen

    Wij respecteren uw privacy. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.